Predstavljen Braveman – domaći brend opreme za borilačke sportove

U Zenici je tokom vikenda, povodom taekwondo turnira „Zenica open 2016“, upriličena prva prezentacija sportske opreme Braveman.

Generalni menadžer Bravemana Hamza Malbašić za Fenu kaže da je prvo pojavljivanje prošlo veoma uspješno i obećavajuće.

“Ljudi su iskazali zadovoljstvo da konačno neko iz Bosne i Hercegovine nudi opremu za borilačke sportove. Očekujemo da postanemo domaći brend općeprihavećen od većine borilačkih sportova u Bosni i Hercegovini, između ostalih karate, taekwondo, judo, jiu jitsu, boks, kick box i dr. U ponudi će biti veleprodaja i maloprodaja naših proizvoda, direktna prodaja na domaćim i međunarodnim turnirima, kao i otvorena saradnja s trenerima i klubovima. Osim toga planiramo u skladu s našim mogućnostima sponzorski pomagati sportske događaje i manifestacije. Želimo biti prepoznatljivi prijatelji sporta”, rekao je Malbašić.

On je, također, izrazio zahvalnost ambasadoru Bosne i Hercegovine u Pakistanu Nedimu Makareviću.

“Ambasador Makarević nas je povezao s velikom industrijom proizvodnje opreme za borilačke sportove u Pakistanu”, kaže Malbašić.

Ambasador Makarević kaže da je kao zaljubljenik u borilačke sportove brzo uvidio da se najveći brendovi borilačke opreme proizvode u Pakistanu.

“Braveman je bosanskohercegovački brend sportske opreme odlične kvalitete i pristupačnih cijena, a namijenjena je prije svega za borilačke sportove i vještine. Marka i dizajn opreme su bosanskohercegovački s proizvodnim pogonom u Pakistanu s tendencijom da se u budućnosti pokrene proizvodnja u Bosni i Hercegovini”, navodi Makarević.

 

akta.ba