Zašto odabrati bijelu boju namještaja za dječju sobu?

S bijelom bojom namještaja u dječjoj sobi jednostavno ne možete pogriješiti, a postoji više razloga za ovu tvrdnju.

Kao prvo, bijela boja namještaja u dječjoj sobi može se kombinirati sa svim stilovima i bojama. Bijeli namještaj odgovara i ako se radi o sobi za djevojčicu ili za dječaka. Ova karakteristika je osobito dobra ako se namještaj nasljeđuje….

domdjecijasoba6

Nadalje, bijelom bojom vrlo lako možete promijeniti izgled sobe. Promjenom detalja kao što su prekrivač, tepih ili zavjesa u drugu boju možete dobiti kompletno novi izgled prostorije s relativno malo ulaganja.

domdjecijasoba5

Također, bijeli namještaj dijete ne može prerasti, kao što može namještaj u, na primjer, roza boji zato što ovakvu sobu vrlo jednostavno možete uozbiljiti postavljanjem tapete, a ormar, krevet ili radni stol možete zadržati.

domdjecijasoba4

Što se tiče samog dizajna interijera, s bijelim namještajem će u prvi plan izaći šarene igračke, detalji i tkanine, a prostorija neće izgledati kaotično i pretrpano.

domdjecijasoba3

Pogledajte kolekciju namještaja njemačkog proizvođača Car Möbel koji je bijeli namještaj kombinirao s posteljinom u jarkim bojama, tepisima i detaljima koji su dječju sobu učinili vrlo privlačnom za mališane i za odrasle.

domdjecijasoba2

domdjecijasoba1

 

 

domidizajn.jutarnji.hr