Divljina

Svu silinu nedaća kakve se sakupljaju tokom cjelog života Šeril Strejd osjetila je već u dvadeset drugoj godini.

Pisac: Šeril Strejd

Izdavač: Vulkan izdavaštvo

Broj strana: 307

Originalni naziv: Wild From Lost to Found…

Prevodilac: Zvezdana Šelmić

Izdanje: 1

Jezik: Srpski jezik

Pismo: Latinica

Zemlja porijekla: Srbija

Sadržaj:

Nezaboravna i istinita priča prevedena na više od 30 jezika.

Ako te snaga izda, prevaziđi snagu…

Svu silinu nedaća kakve se sakupljaju tokom cjelog života Šeril Strejd osjetila je već u dvadeset drugoj godini. Nemoćna da se izbori na drugi način, ona ukradenu sreću traži u mračnom svijetu opijata, ali cijena ubrzo postaje previsoka. Kada joj ne preostane više ništa što bi mogla da izgubi – osim sopstvenog života – Šeril shvata da je pred njom trenutak odluke i poslednja prilika za izbor.

U njene ruke dolazi zanimljiva knjiga koja je podstiče da krene u nezaboravnu avanturu jednim od najteže prohodnih puteva u zemlji. Bez ikakvog iskustva i pripreme, vođena samo čvrstom voljom i sa teškim rancem na leđima, od pustinja Kalifornije, preko ledenih visina Sijera Nevade i šuma Oregona, sve do Vašingtona, Šeril će prepešačiti čitavih 2.000 kilometara – i to sasvim sama. Dok se nosi sa svim poteškoćama koje takvo putovanje nosi, ona se napokon suočava i sa samom sobom i dolazi do iznenađujuće samospoznaje.

Očaravajuća avantura iskrenim i moćnim pripovjedačkim tonom pretočena je u ispovjest o strahovima i željama mlade žene koja prevazilazi sve nevolje na putu do duhovnog ozdravljenja.

Junakinja koju jednostavno morate zavoljeti!