Kamerni teatar 55: Noć za dame obilježena ljepotom i dobrim raspoloženjem

U srijedu je u Kamernom Teatru 55, u organizaciji Altermedije, održan drugi događaj u okviru projekta Ladies In Kamerni Teatar 55 by Jana, voda s porukom.

Noć jedinstvena i samo za dame, obilježena ljepotom i dobrim raspoloženjem više od 180 dama iz svijeta biznisa, koje su podržale ideju promocije kulture i ženskog poduzetništva, uživale su u ženskim razgovorima, ali i sjajnoj predstavi odabranoj samo za njih.

Organizatori su u saradnji sa različitim brendovima za sve prisutne dame priredili i posebna iznenađenja u vidu poklon paketa.

Predstava Sluškinje, u kojoj igraju mlade i poznate bh. glumice Elma Juković, Dina Mušanović i Maja Izetbegović ispunila je sva očekivanja i ovoj noći dala poseban značaj.

Ladies In Kamerni Teatar 55 by Jana, voda s porukom je projekat koji promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga. Ovo druženje pripadnica nježnijeg spola održavat će se jednom mjesečno do kraja godine pod pokroviteljstvom Jane, vode s porukom koja učestvovanjem podržava razvoju jedinstvenih pozitivnih priča u BiH.

 

klix.ba