CardWorks

CardWorks je besplatan program za dizajniranje vizit karti. Program nudi sve osnovne mogućnosti dizajna, a ceo proces znatno olakšava upotreba gotovih dizajn templejta.

U 21. veku, posedovanje vizit karte je elementarna stvar za svakoga ko se bavi bilo kakvom vrstom posla. Iako je u današnje vreme većina biznisa prezentovana na Internetu, a i mnoga poslovna upoznavanja i sastanci se odvijaju onlajn, još uvek ništa ne može da zameni lične poslovne susrete i razmenu vizit karti.

Zato je bitno da uvek sa sobom imate spremne vizit karte. Za dizajniranje vizit karti koristi se veliki broj programa, kao što su: Photoshop, GIMP, Inkscape, itd. Međutim, većina njih se plaćaju, a ima i besplatnih, ali svima im je zajedničko to što su veoma kompleksni za upotrebu. Morate da budete profesionalac da bi ste umeli da koristite ove napredne programe.

Ako vam je potreban jednostavan program za dizajn vizit karti koji ima sve osnovne dizajn mogućnosti, a nudi i upotrebu gotovih dizajn templejta, a pritom je besplatan, onda je CardWorks pravi izbor za vas.

Što se tiče samog procesa dizajna vizit karti, on ne može biti jednostavniji. Na vama je samo da izaberete jedan od gotovih dizajn templejta i da na njega ukucate željene kontakt informacije. Kada ste to završili, ostaje vam samo da eksportujete(kliknete na dugme “Export”) napravljenu vizit kartu u PDF format. Tako sačuvana dizajn priprema vizit karte spremna je za štampu, možete je poslati email-om ili snimiti na fleš memoriju i odneti u štampariju.

CardWorks je upotrebljiv program, prilično jednostavan za snalaženje. Sa ovim programom nećete moći da sporovedete u delo baš sve što ste zamislili kao kada bi ste koristili neki od naprednih programa za dizajniranje kao na primer GIMP, ali s obzirom da na njegov jednostavan korisnički interfejs i gotove dizajn templejte, CardWorks je idealan za početnike i sve one koji hoće da jendostavno, brzo i besplatno dizajniraju vizit karte.

Napomena: prilikom instalacije dečekirajte instalaciju tulbara i svih ostalih nepotrebnih stavki.

besplatniprogrami.org