Gmail uz Gmailify je univerzalna e-mail aplikacija na koju smo čekali godinama

Google je u svoju Gmail aplikaciju ugradio mnogobrojne zanimljive i korisne dodatke uključujući odlične filtere za spam, Google Now kartice, prioritetne e-mail poruke u inboxu i još mnogo toga. Dosad se sve skupa moglo koristiti isključivo ako imate Gmail korisnički računa, ali to se promijenilo s Gmailify.

Točnije, počeo je Google sa svojim planom još prošle godine kad je u Gmail uveo mogućnosti dodavanja računa s konkurentskih e-mail aplikacija i usluga. Primjerice, mogli ste dodati Hotmail, Microsoft Exchange, Outloook i još neke druge zanimljivosti. Ipak, sa svim tim konkurentskim aplikacijama i uslugama, niste dobivali kompletnu Google uslugu kao spomenuti filter za spam, zadavanja prioriteta u inboxu ili Google Now kartice. Sad s Gmailify dodano je i to.

Ova usluga jednostavno povezuje sve Gmail mogućnosti s vašim korisničkim računom i bez obzira što ne koristite Gmail, imate priliku izvući sve prednosti koje nudi. Sve što trebate jest preuzeti Gmail aplikaciju i ulogirati se s vašim korisničkim podacima na e-mail adresu koju koristite i to je sve. Također, ako vam se Gmailify ne sviđa, jednim klikom možete prekinuti povezanost i ostat će vam samo vaša e-mail pružatelj usluga.

No postoji i jedna “kvaka”, ako se tako može nazvati. Potrebno je imati Gmail 5.11 verzija za Android jer sve ispod toga nema potporu za Gmailify. Ukoliko ga nemate, jednostavno otiđite na Google Play Store i nadogradite vašu Gmail aplikaciju na jednostavan način.

Ništa vas ne košta probati sve skupa, sigurno da ne možete izgubiti, dapače. I ako se netko pita kako se sve ovo Googleu isplati, odgovor je jednostavan – pridobit će nove korisnike. Naravno, bit će onih koji će i dalje ostati vjerni navikama, ali mnogi će željeti maksimum od onoga što im se svidi. A čak i ako ne, Gmail aplikacija mora biti aktivna da bi se Gmailify koristio, što je i dalje plus i profit za Google. Sve u svemu, palac gore još jednom za sjajnu ideju.

 

 

ictbusiness.info