VDownloader

VDownloader je besplatan program za skidanje video klipova sa interneta.

Podržava veliki broj online servisa, među kojima su: YouTube, Facebook, Dailymotion, Vimeo, Vine, Twitch, Bing, Photobucket, Soundcloud, Flickr itd.

Jedna od prednosti ovog programa je što se navedenim servisima može pristupiti izravno iz panela ovog programa, bez potrebe otvaranja bilo kojeg browsera.

Ukoliko pretragu budete izvršavali pomoću ugrađene opcije Search, pronađene videozapise program će vam prikazati u vidu thumbnailova s ​​naznačenim izvorom i download gumbom.

Do željenog materijala možete doći i tako da u adresnu liniju kopirati URL adresu koju ste pronašli u svom browseru.

VDownloader vam omogućava snimanje video sadržaje u različitim formatima (MP4, MKV, AVI, WMV, MPEG, MOV, 3GP, OGG itd.), Kao i da ekstraktuje audio komponente i automatski ih snimiti u MP3, AC3, WMA, WAV, FLAC , AAC ili OGG. Pored toga, omogućuje prilagodbu video materijale i raznim mobilnim uređajima, igračkim konzolama, DVD playerima i TV prijemnicima.

VDownloader posjeduje i dosta drugih korisnih opcija, ali one su nažalost rezervirane za plaćene verzije ovog programa.

VDownloader predstavlja jedan od kvalitetnijih programa za preuzimanje videoisječaka s online servisa. Svim korisnicama koji su u potrazi za programom ove vrste preporučujemo da ga isprobaju.