Skriveni uzdasi

Pojavio se u njenom životu poput čudesnog rješenja za sve nagomilane probleme. A bez posla i novca na računu, imala ih je napretek.

Pisac: Džasinda Vajlder

Izdavač: Vulkan izdavaštvo

Broj strana: 296

Originalni naziv: Alpha

Prevodilac: Nataša Andrić

Jezik: Srpski jezik

Pismo: Latinica

Zemlja porijekla: Srbija

Sadržaj:

Od momenta kad su njegove usne dotakle moje, znala sam da je majstor u tome. Znala sam da igra igru. Koliko ću ga daleko pustiti da ide?

Pojavio se u njenom životu poput čudesnog rješenja za sve nagomilane probleme. A bez posla i novca na računu, imala ih je napretek. I baš kada se u njenoj budućnosti nije nazirala ni iskra nade, u poštanskom sandučetu pronašla je kovertu koja će joj promijeniti život – ali će je i primorati da preispita sva svoja uvjerenja.

Misteriozne koverte sa čekovima ispisanim na nevjerovatne sume nastaviće da stižu svakog mjeseca. Bez potpisa. Bez povratne adrese. Samo sa njenim imenom i porukom koja se otkriva sa svakom novom pošiljkom.

A onda dolazi trenutak da tajanstveni dobročinitelj naplati dug. U skrivenoj igri žudnje koja opija sva čula i dovodi do ludila, on ima čvrstu namjeru da upozna svaki kutak njenog tjela i njene duše – ali hoće li mu ona to dopustiti?

Priča koja će doprijeti do svakog ženskog srca. Emotivna, uzbudljiva i sasvim neodoljiva!

Opojno štivo koje nećete moći da ispustite iz ruku! – USA Today.