EA želi vratiti povjerenje PC igrača

U redovima velikog izdavača znaju da su odnosi s igračima narušeni, no vjeruju da se situacija može popraviti – i rade na tome.

Omraženi Electronic Arts spreman je vratiti povjerenje igrača na PC-ju, te pokazati da nije odustao od najaktivnije igraće platforme na svijetu. Tvrtka je stoga obećala da će napraviti sve kako bi igračima ponudila iskustva i usluge kakve zaslužuju.

 

Prvi koraci već su napravljeni, vjeruju iz Electronic Artsa. Pravilo o povratu novca „bez pitanja“ koje je uvedeno kroz Great Game Guarantee inicijativu još 2013. godine dobro je prihvaćeno, a igrači, čini se, cijene i nedavni dolazak Origin Accessa u sklopu kojeg za siću mogu dobiti neograničen pristup odabranim igrama.

 

„Na putu smo prema osiguravanju povjerenja PC igrača.“ – rekao je EA-ov Peter O’Reilly – „Proteklih nekoliko godina fokusirali smo se da igračima donesemo odlična igraća iskustva, ali i ponudimo odlična korisnička iskustva na Originu. Učinili smo to kroz Great Game Guarantee, On the House i Origin Access inicijative. Zadovoljni smo napretkom kojeg smo ostvarili i nastavit ćemo napredovati, zbog igrača.“

 

O’Reilly vjeruje da se napredak vidi i da su ga igrači svjesni, te da će postati još uočljiviji u nadolazećim mjesecima kad na Origin Access stignu novi naslovi. Nadamo se svježi, iz AAA segmenta.

 

 

bug.hr