Žlica maslinova ulja na prazan želudac…

Samo žlica maslinova ulja na prazan želudac odrazit će se na VITALNO važan organ! Maslinovo ulje izvrsno pomaže u otvaranju kanala jetre i žučne vrećice.

Limun je isto dobar u tome, a k svemu je i sjajan izvor vitamina C te čisti krvne žile od naslaga kolesterola.

Jetra je iznimno važan organ jer preuzima ulogu tvornice krvi te sudjeluje u procesu njezina obnavljanja. Osim toga, pomaže jačanju i stimulaciji probave. Nije stoga pretjerano reći da čista jetra znači zdravlje, vitalnost, zdrav izgled i dobro raspoloženje.

Svakodnevno vrlo lako možete učiniti nešto za svoju jetru. Naime, na prazan je želudac potrebno popiti žlicu maslinova ulja pomiješanog s limunovim sokom. Važno je popiti to na prazan želudac, a potom možete doručkovati.

Oba spomenuta sastojka su lako dostupna, a ni njihovo kombiniranje nije složeno. Od zdravlja jetre dijeli vas dakle vrlo jednostavan korak. Već nakon mjesec dana osjetit ćete promjene. Smanjit će vam se podočnjaci, ten će izgledati sjajnije, a probava će vam biti izvrsna.
Osim toga, osjećat ćete se puni energije.

Maslinovo ulje izvrsno pomaže u otvaranju kanala jetre i žučne vrećice. Limun je isto dobar u tome, a k svemu je i sjajan izvor vitamina C te čisti krvne žile od naslaga kolesterola.

 

dnevno.hr