Betternet

Betternet je besplatan program koji obezbeđuje korisnicima potpunu anonimnost tokom surfovanja internetom.

Naime, ovaj program vam omogućava da koristite VPN (Virtual Private Network) komunikacionu mrežu koja će u javnoj mreži sakrivati ili menjati vašu IP adresu.

Pomoću ovog programa možete da otvarate i pristupati svim web stranica koje su vam do sada bile zabranjene, bilo zbog geografskog položaja ili nečeg drugog. Veoma je koristan prilikom otvaranja osetljivih i manje pouzdanih sajtova jer vas štiti od raznih trackera (pratilaca).

Betternet je podržan na skoro svim platformama. Možete ga instalirati na Windows operativnim sistemima, koristiti ga kao aplikaciju na IOS ili Android uređajima ili u vidu ekstenziju u Google Chrome i Mozilla browseru.

Poseduje više nego jednostavan korisnički interfejs, sačinjen od svega dve opcije. Kada budete želeli da se konektujete na njegov VPN servis i obezbedite sebi potpunu anonimnost tokom sufrovanja internetom sve što je potrebno da uradite je da izaberete opciju Connect, a kada vam to više ne bude trebalo opciju Disconnect.

Betternet je brz i jednostavan program za sakrivanje IP adrese. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtijevnost:

Windows – sve verzije, Android, iOS

Preuzmi