Eliksir mladosti za pomlađivanje

Pomlađivanje lica, tijela i cijelog organizma ne može se sastojati samo od kozmetičkih postupaka, već je neophodno kombinirati nekoliko metoda. Nakon korištenja ovog eliksira poboljšava se vid, koža postaje glatka i elastična na cijelom tijelu, a kosa gušća.

Postoje različiti postupci pomlađivanja za žene, a za koji nisu neophodni skupi kirurški zahvati. Pomlađivanje lica, tijela i cijelog organizma ne može se sastojati samo od kozmetičkih postupaka, već je neophodno kombinirati nekoliko metoda.

Sigurno ste primijetili da postoje žene koje izgledaju 10,15 godina mlađe, a da se nisu podvrgle estetskim zahvatima. Jedna od njih je otkrila tajnu svog eliksira mladosti. Ona tvrdi da se nakon njegovog korištenja poboljšao vid, koža je postala glatka i elastična na cijelom tijelu, a kosa gušća. I što je najnevjerojatnija stvar – kosa je prestala sjediti.

Za ovaj eliksir trebat će vam: 100 ml lanenog ulja,2 srednja limuna,1 velika glavica češnjaka, 0,5 kg meda

Očišćeni češnjak,1 neočišćen limun i 1 limun bez kore samljeti u stroju za mljevenje mesa ili isitnite u blenderu. Samljevenu smjesu pomiješajte s medom, dodajte laneno ulje i sve ponovno promiješajte. Smjesa se ​​čuva u hladnjaku u zatvorenoj staklenoj tegli. Konzumirajte tri puta dnevno po 1 jušnu ​​kašikupola sata prije jela.

Kako ova smjesa pomlađuje organizam?

Laneno ulje je biljni hormon. Lan sadrži linolnu (omega -6), oleinsku (omega -9), i palmitinsku masnu kiselinu, a više od polovice masnoća sadržanih u lanu, čini alfalinolenska kiselina (omega -3), što laneno ulje čini najbogatijim biljnim izvorom omega -3 masnih kiselina (dvostruko većim od ribljeg ulja).